• 11.09.07, 13:26
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Telekanalit Seitse saab näha Starmani analoogvõrkudes

Juulis alustanud uus telekanal Seitse laiendas leviala Tartus, Pärnus, Rakveres, Viljandis ja Sillamäel, olles nähtav Starmani analoogvõrkudes.
Telekanal Seitse ja Eesti kaabeltelevisioonioperaator Starman sõlmisid kokkuleppe, mille kohaselt lülitati Seitse tänasest testimiseks suurematesse analoogvõrkudesse, teatas Buenos Medios.
Starmani võrgus oli Seitse varem nähtav vaid digi-tv paketis.
Telekanali turundusjuhi Heiko Jetsi kinnitusel jätkub Seitse leviala laiendamine aktiivselt ka lähikuudel: "Hetkel on võimalik Seitse programmi jälgida lisaks Starmani võrkudele ka läbi STV digi-tv paketi, Telseti võrkude ja Elioni digitaaltelevisooni kaudu. Juba peatselt loodame saada nähtavaks ka EMT klientidele."
Telekanal Seitse kuulub meediafirmale OÜ Buenos Medios. Muusika- ja kultuurikanalina turul positsioneeritud kanal on suunatud vanuserühmale 20-45 ning keskendub vastavat sihtrühma huvitavale muusikale ning saadetele.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele