12. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andres Järving ostis Ameerikanurga Äripargile maad juurde

ASi Süda Maja Rae valda rajatav 8 miljardi kroonise investeeringumahuga Ameerikanurga Äripark ostis juurde maad, mille tulemusel suurenes äripargi pindala 85 hektarini, teatas firma.

ASi Süda Maja suurim omanik on Andres Järving.

„Kasutasime võimalust suurendada Ameerikanurga Äripargi pindala, et tagada omandatud maa-ala parim kasutus ning võimendada veelgi äripargi suurustest tulenevaid eeliseid,” ütles AS Süda Maja juhataja Veiko Murruste.

„Nõudlus kvaliteetse ärikinnisvara järele üha kasvab. Otsust laieneda toetas nii välismaiste kui ka kohalike ettevõtete oodatust suurem huvi äripargi vastu. Senini on suurimat huvi ilmutanud kaubandusega seotud ettevõtted,“ lisas Murruste teates.

Ameerikanurga Äripark asub Rae vallas, Jüri asula vahetus läheduses, 10km kaugusel Tallinna linnapiirist. Äripark külgneb Tartu maantee ja Tallinna ringteega ning paikneb magistraalide lõuna- ja läänesuuna vahelisel alal.

Ameerikanurga Äripargis hakkavad olema kaubandus-, lao- ja väiksemad tootmishooned. Ettevõtluskeskkonda rajatakse tehnovõrgud, teed, tänavavalgustus ja kõrghaljastus.

AS Süda Maja on 1999. aastal asutatud ettevõte, mille põhitegevusteks on kinnisvara arendamine ja haldamine. Süda Maja põhineb 100% Eesti investorite kapitalil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474