13. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Gaasijuhtme rajaja: merepõhja uuring valmib nädalatega

Nord Stream AG juhatuse esimees Matthew Warnig on nõus alustama merepõhja uuringutega Eesti majandusvööndis esimesel võimalusel ning plaanib need lõpetada paari juba nädalaga.

"Eesti valitsuse otsus anda uuringuteks luba oleks meie jaoks väga hea, sest mida varem see otsus langetatakse, seda varem saame alustada uuringuga ning seejärel juba vajadusel kohandada uuringutulemusi eri valitsuste nõuete põhjal ning pidada vastavaid läbirääkimisi," ütles Warnig postimees.ee-le eile.

Warningu sõnul on uuringutaotluste menetlus olnud seaduspärane ilma liigse venituseta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474