13. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahvaliit: Merko ei ole meile korterit ostnud

Rahvaliidu teatel ei vasta tõele Eesti Ekspressi väited, et Toomas Annuse juhitav ehitusfirma Merko ostis erakonnale korteri, kuna Rahvaliit maksis korteri kasutamise eest üüri.

"Eestimaa Rahvaliidu hinnangul on täna Eesti Ekspressis avaldatud artikli puhul tegemist samast sarjast looga, mis sai alguse möödunud varakevadel ning mille tagajärjel Eesti Ekspress ka avalikult vabandas Rahvaliidu endise juhi Villu Reiljani ees," seisis erakonna pressiteates.

"Eestimaa Rahvaliidule ei ole keegi mingisugust korterit ostnud ja seega on teemakäsitlus selgelt eksitav," seletas erakonna peasekretär Kajar Lember. "Eesti Ekspressile antud kommentaaris tõin väga selgelt välja nimetatud ruumide üürimise tingimused ja perioodi."

Eesti Ekspress kirjutas, et Merko ostis 2002. aasta kevadel Rahvaliidule korteri, kus tegutses aastaid Rahvaliidu Jõgevamaa büroo.

Ajalehe väitel valitsevad Merko ja Rahvaliidu vahel rahalised suhted, mis väljuvad avaliku sponsorluse või tavapärase äri piiridest, ning seostas neid maadevahetusskandaaliga.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474