14. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Korterite hinnad Tallinnas tõusevad taas

Tallinna korterite keskmine hind on teises kvartalis tõusnud, esimese kvartaliga võrreldes on samal tasemel püsinud vaid kahetoaliste korterite hind.

Kui ühetoaliste korterite hinnad esimeses kvartalis ka veidi kukkusid, siis nüüd on hinnad möödunud aasta lõpu tasemest veidi kallimad, selgus täna avaldatud statistikaameti andmebaasist.

Ühetoaliste korterite keskmine ruutmeetrihind oli teises kvartalis 28 600 krooni, kasvades 1800 krooni võrra ja ületades 2006. aasta neljanda kvartali taset 100 krooniga. Keskmine kolmetoalise korteri ruutmeeter maksis 28 900 krooni ehk 2300 krooni enam kui esimeses kvartalis, neljatoaliste korterite ruutmeetri hinnaks kujunes 28 700 krooni ehk 1000 krooni varasemast rohkem.

Kahetoaliste korterite hind püsis teist kvartalit järjest 28 300 kroonil.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474