• 14.09.07, 16:16
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

TÜ kliinikum otsib Toomemäe sünnitusmajale ostjat

Tartu ülikooli kliinikumi juhatus alustas kolme ülimagusa kinnistu müügi ettevalmistamist, plaani järgi lähevad avalikule enampakkumisele naistekliinik Toomemäel, endine lastehaigla hoone Oru ja onkoloogiakliinik Vallikraavi tänaval.
Kliinikumi juhatuse liikme Malle Keisi sõnul on neil praegu luba alustada võõrandamisprotsessi ettevalmistustööga, kirjutab Tartu Ekspress.
"Konkreetset müügiotsust veel ei ole ja meil on ainult luba võõrandamist ette valmistada. Nüüd tuleb uurida turgu ja saada eksperdihinnang kinnistute maksumuse kohta," märkis Keis.
Praegu tegutsevad kruntidel Lossi 36, Oru 3 ja Vallikraavi 7/9 naiste- ja onkoloogiakliinik ning perearstikeskus: otsus kinnistud müüa on seotud eelkõige uue korpuse rajamisega Maarjamõisa piirkonda.
Kinnistud võõrandatakse siiski alles 2009. aasta keskpaiku.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele