17. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Küsitlus: müüjad ei ole nõus korteri hinda 10% alla andma

Äripäev küsis hetkel korterit müüvatelt inimestelt, kui kaua nad müügiga tegelnud on, kas nad on vahepeal hinda langetanud ja kas nad oleksid nõus esialgsest müügihinnast 10 protsenti madalama pakkumisega.

Neljast müüjast kolm on oma Tallinna korteri müügiga alustanud alles hiljuti, üks aga müüb korterit Kuressaares juba pool aastat. Ükski neist ei ole seni hinda alla andnud ega nõustuks ilmselt ka 10% järeleandmisega.

Kuressaares Pargi tänaval 128 m2 renoveeritud korterit 2 600 000 krooni eest pakkuv Urmas Lõhmus ütles, ei ole õigupoolest hinna langetamise peale esialgu isegi mõelnud, aga et on mingile kompromissile kindlasti valmis minema.

Tallinnas korterit müüvad inimesed ligi 100 000-kroonist ja suuremat allahindlust ei teeks, kuid oleksid nõus mõnekümnetuhandese hinnalangusega.

Odavaima Tallinnas müüdava korter eest küsis küsitluses osalenu 899 000 krooni, kalleima korteri eest soovib omanik 2 490 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474