19. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aas: kontrollige, kuhu korteri ostate

Tallinna abilinnapea Taavi Aas hoiatab, et edaspidi hakkab Tallinna linn trahvide määramise asemel ebaseaduslikke ehitisi lammutama nagu ka Köleri 2 puhul.

Köleri 2 kinnistul alustati 10. septembril aastaid oma saatust oodanud kuuekordse majakarkassi lammutustöid. Pikk saaga, kus vastamisi räpaka arendusärimehe, linna ning linlaste huvid, on lõpule jõudmas, kirjutas Aas Postimehes.

"Õnneks on kinnisvara ostubuum möödunud ning praeguse normaliseerunud turu tingimustes peaks inimestel olema aega kontrollida, kas majal, kuhu neile korterit pakutakse, on kõik vajalikud kooskõlastused", soovitab Aas, et vähimagi kahtluse puhul tuleks pöörduda linnaplaneerimise ameti ehitusjärelevalve teenistusse, kust saab ehitise seaduslikkuse kohta adekvaatset infot.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474