20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Leosk: inimesed ei julge kinnisvara osta

E-Betoonelemendi juhataja Vaido Leoski sõnul ei julge inimesed praegu osta endale kinnisvara, sest kardetakse teha halba ostu.

"Kinnisvaraturul on toimunud pööre langusele. Just elamuaseme langus on põhjustanud selle. Keegi ei taha olla see rumal, kes ostab praegu maja, et siis naabrimees paari kuu pärast ütleks, et ta sa tegid halva otsuse. Praegu inimesed lihtsalt ei julge osta. Mõne aja pärast see hirm taandub ja inimesed hakkavad jälle ostma," rääkis Leosk.

Leosk prognoosib elamuehituse sektoris langust, aga ta arvab, et mitte-elamusektor ei lange.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474