20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Merko Ehitus: ehitusfirmad võiksid liituda

Merko Ehituse juhatuse esimees Tõnu Toomik ütles Äripäeva majanduskonverentsil Äriplaan 2008, et soovitab ehitusfirmadel liituda.

"Olen juba varasemalt rääkinud, et ehitusfirmad võiksid liituda, sest turuosad on väiksed. Aga midagi pole väga juhtunud ja turuosad pole ka suurenenud. Annan taas soovituse liituda, et saame konkurentidest lahti, aga kas see nii juhtub, ma ei tea," ütles Toomik.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474