20. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Taani ärimeest ähvardab väljatõstmine

Kuldsetes Versace trussikutes poseerimisega kuulsaks saanud taanlasest ärimees Gert Jensen võitleb kohtus oma 200ruutmeetrise luksuskorteri pärast.

Tänavu märtsis käskis Harju maakohus Jensenil Tallinnas Narva maanteel asuv korter viie päevaga vabastada. Jensen kaebas edasi ringkonnakohtusse, mis teeb oma otsuse lähemal ajal, kirjutas Eesti Ekspress.

Narva maantee korteri üüris 2005. aastal Jenseni firma, mis aga läks pankrotti ja jättis üüri maksmata. Jenseni teatel ei vasta see väide tõele, sest tema firma kustutas üürivõla 12 veoauto liisingulepingu müügiga.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474