28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Balti Kinnisvaraportfell sai investoritelt 55,5 miljonit krooni

AVEC Asset Management ASi juhitav kinnisvaraettevõte Arco Balti Kinnisvaraportfell AS tegi aktsiaemissiooni mahus 55,5 miljonit krooni (3,55 miljonit eurot).

Arco Balti Kinnisvaraportfell on üksnes rahavoogu tootvasse kinnisvarasse investeeriv ettevõte, mille portfellis on praegu 11 erinevat rendikinnisvara objekti, teatas Arco Vara börsile.

AVEC Asset Management AS on Arco Vara ja East Capitali ühisettevõte, mis juhib valitsemislepingu alusel kahte ettevõtet: AS Arco Balti Kinnisvaraportfelli bilansimahuga 350 miljonit krooni (22,4 miljonit eurot) ja Explorer Property Fund - Baltic States ABd bilansimahuga 3 160 miljonit krooni (202 miljonit eurot).

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474