28. september 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Miljoni eest merevaatega korter Türgis või magalarajoonis Eestis

Türgi kuurortpiirkonnas Alanyas saab 80 000 euro eest (1 248 000 krooni) merevaatega lukskorteri, Eestis saab miljoniga korteri magalarajooni Mustamäel või Lasnamäel või kesklinnast väljas.

Alanyas asuva korteri läheduses on liivarand, samuti tennise- ja korvpalliväljak. Majal on uksehoidja ja öövalvur. Korter on 90 m2, kokku 3 tuba ja 2 rõdu, selgub Pindi Kinnisvara kodulehelt.

Eestis saab miljoniga korteri magalarajooni või äärelinna. Näiteks city24 pakub 1 299 000 krooniga Tallinnas Peterburi teel 47m2 korterit paneelmajja, kus on hiljuti muudetud planeeringut ning tehtud korralik siseviimistlus. Samuti võib leida miljoniga korteripakkumisi Lasnamäel ning Mustamäel, kus näiteks pakub city24 Sütiste teel asuvat korterit 1 180 000 krooniga. Tube on kokku 2 ning ruutmeetreid 41,7.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474