2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

K-Projekt tahab Järve viadukti äärde rajada kõrghooned

Tallinna linnavalitsus kavatseb algatada Tammsaare tee, Pärnu maantee ja Järve tänava vahelise ala detailplaneeringu, mida taotles ehitusfirma K-Projekt.

Loodava detailplaneeringu kohaselt tuleksid piirkonda maksimaalselt 95 meetri kõrgused 18- ja 19korruselised äripindadega korterelamud, teatas linna pressiteenistus.

Järve tn 4, 6, 8, 8a ja Pärnu mnt 180a kinnistuid hõlmava planeeringuala suurus on 1,9 hektarit.

Abilinnapea Taavi Aasa sõnul on valmimisjärgus teemaplaneeringu "Kõrghoonete paiknemine Tallinnas" kohaselt piirkond määratud Järvevana kõrghoonete alaks ja tornelamute kavandamine muudab piirkonna multifunktsionaalseks.

Planeeringuala asub kesklinna lähedal tiheda liiklusega Pärnu maantee ja A. H. Tammsaare tee ääres. Piirkonnal on hea ühendus kesklinna ja teiste linnaosadega ning sealt pääseb kergesti linnast väljuvatele maanteedele.

Piirkonna eskiislahenduse koostas K-Projekt AS, planeeringu koostamise kulud kannab kinnisvaraarenduse ja müügiga tegelev firma AS TTP.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474