3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kofkin investeerib 150 miljonit Riia suurkeskusesse

Ettevõtja Aleksandr Kofkini osalusega Läti kinnisvaraarendaja Arca Noae Development kavatseb ehitada Riia kesklinna mitmefunktsioonilise keskuse, millesse investeerib 150 miljonit eurot kirjutab, Ärileht.

Arhitekt Arnis Kleinbergsi sõnul tahavad arendajad ehitada kuuekorruselise hoone pindalaga 64 500 ruutmeetrit, kus oleks 136 korterit ja 129 hotellituba.

Lisaks on kavas keskusse rajada 13 000 ruutmeetri suurune kaubanduskeskus, keskuse alla rajatakse kahekorruseline autoparkla 475 sõidukile.

Läti äriregistri andmeil on Arca Noae Development loodud 2006. aastal. Ettevõtte omanikeks on Eesti firma Capital Investment Group ja Saksamaa eraisik. Kofkini osalusega Capital Investment Group ostis 2006. aastal 80 protsendi suuruse osaluse Arca Noae Developmendis.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest