3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Politseid, päästeametit ja piirivalvet ootab suur koondamine

Tuleval aastal võib iga kolmandat päästeametis, politseis või piirivalves töötavat ametnikku ees oodata koondamine, sest siseminister Jüri Pihli sõnul ei suuda riik maksta praegustele ametnikele konkurentsivõimelist palka.

Siseministri kinnitusel ei puuduta koondamine mitte mundrimehi, vaid ainult ametnikke, kirjutas Eesti Päevaleht.

Milliseid ametnikke ja kui palju tuleks politseist, piirivalvest ja päästeametist minema saata, pole siseminister öelnud ja kõik kaadriküsimused on jäetud asutuste juhtide otsustada.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474