5. oktoober 2007

Linnaosavanem: praegu ei ole Tihase tänaval õigust kellelgi midagi ehitada

Kristiine linnaosa vanem Mihhail Korb ütles täna aripaev.ee online-intervjuus, et Vjatšeslav Leedo kinnisvarafirmal ei ole veel õigust Tihase tänavale kortermaju ehitada.

„Antud hetkel on tegemist detailplaneeringu eskiisiga. Samas ei ole Tihase tn detailplaneeringu eskiis, mida halduskogu oma septembrikuu koosolekul arutas, vastuolus ei Kristiine linnaosa ega ka Tallinna linna üldplaneeringuga,“ ütles Korb.

Linnaosavanem ei leia, et Leedo kinnisvarafirmale Compakt Kinnisvara OÜ oleks tehtud mingeid erandeid.

„Ehitada saab alles peale detailplaneeringu kehtestamist ja ehitusloa saamist. Detailplaneeringud kehtestab Tallinna linnavalitsus või linnavolikogu. Planeering, mida te silmas peate, ei ole veel isegi linnavalitsuse poolt algatatud,“ vastas Korb küsijale.

Ühtlasi märkis ta, et antud detailplaneering lahendab suurema maa ala, mitte ainult Compakt Kinnisvarale kuuluva kahe kinnistu ehitusõiguse üksikud krundid. „Leian, et antud etapil rääkida majade ehituseõigusest, on enneaegne,“ lisas ta.

Loe täispikka intervjuud siit.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Sandra MalvikEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 58 552 554
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474