11. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maja eest Kreetal tuleb välja käia 1,8 miljonit krooni

Rethymno piirkonnas Kreetal peab uues elamukompleksis asuva maja eest välja käima ligikaudu 1,8 miljonit krooni (113 200 eurot).

Uus valminud elamukompleks on ehitatud traditsioonilises Kreeta küla stiilis. Majad suurusega 60 m², 75 m² ja 100 m² maksavad alates 1 765 000 kroonist (113 200 eurost), selgus Pindi Kinnisvara kodulehelt.

Maja põrandatel on kvaliteetsed plaadid, lisaks ka põrandaküte. Hinna sees on nõudepesumasin, pliit ja külmkapp. Lisaks kuulub maja juurde 200 m² bassein ja ühine parkimisplats.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474