15. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Andrei Polištšuk tahab riigile kuuluvat keskturu maad endale

Tallinna keskturu haldaja Turukaubanduse AS, mille omanik on Vadim Polištšuki poeg Andrei Polištšuk, tahab turu all olevat maad riigilt endale saada. Kuna tegemist on katastritunnistuseta krundiga, siis on see automaatselt riigi omand.

Kirju, milles soovitakse saada lahendit eelmainitud 3511 ruutmeetri suuruse krundi suhtes, on saadetud nii Harju maavanemale kui ka Tallinna maa-ametile, kirjutas Eesti Päevaleht.

12. septembril saatis ettevõte seni viimase lahendiküsimusega kirja Tallinna maa-ametile. Selles sooviti teada, milline on turu põhjendatud piir, kuidas vaidlust lahendada, ning saada ka ameti nägemust probleemist.

Harju maavanema Värner Lootsmanni sõnul venib vaidlus Tallinna linna ja maa-ameti vahel, kuna viimane pole seni nõustunud kõnealust reformimata riigimaad kellelegi eraldama.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474