17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Linnavalitsuse hoonet Petrooliumi tänavale ei tule

Tänasel linnavalitsuse pressikonverentsil rääkis abilinnapea Taavi Aas, et tänasel linnavalitsuse istungil võeti projektist "Linna avamine merele" maha linnvalitsuse hoonet puudutav punkt.

"Muutus see, et me palume volikogul tühistada oma eelmine otsus, mis rääkis linnavalitsuse hoone rajamisest Petrooliumi tänava pikendusele. Kui volikogu annab heakskiidu, siis on see päevakorrast maha võetud," ütles Aas.

Otsus on linnavalitsuse poolt vastu võetud ja volikogu poole teele saadetud, rääkis linnapea Edgar Savisaar linna avamisest merele ning lisas, et põhimõtteliselt püstitati linnavalitsuses eesmärk arendada Linnahalli ümbrust. Kõik ponnistused on suunatud 2011. aastal kultuuripealinna tiitli väärikaks kandmiseks.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474