22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1Partner: nii pika müügiajaga projektil peaks olema paremad tulemused

1Partner Kinnisvara tegevdirektori Martin Vahteri sõnul on kahtlemata tervitatav, et tänases kinnisvara turusituatsioonis püüavad arendajad leida erinevaid võimalusi elavdamaks müügiturgu.

Täna teatasid BREC Kinnisvara ja DnB NORD Pank koostööst, kus pank kompenseerib kõigile Juhkentali 52 majja elamispinna ostjatele ligi poole igakuisest laenumaksest.

"Konkreetse projekti juurde tagasi tulles ja projekti kodulehte analüüsides on märgitud vaid mõned broneeringud. Projekt, mis on nii pikalt müügis olnud, peaks näitama ka vaatamata vaikelule kinnisvarasektoris tunduvalt paremaid müüginumbreid," kommenteeris Vahter Juhkentali maja müüki.

"Samas peavad ostjad siiski kalkuleerima, kas soetatava vara parameetrid vastavad selle hinnale ka ilma soodustuseta. Analüüsima peaks ostja ka eelkõige seda, kas see projekt oleks müüdav sellise hinnaga ka heas turusituatsioonis. Julgen väita, et kui kaup vastab hinnale, siis peaks projekti olema võimalik realiseerid ilma präänikuta, küll veidi kauem, kuid siiski," arvas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474