23. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lass: mind ei leia edaspidi Saaremaa büroo kontorist

Vaid kümmekond päeva tagasi ametlikult avatud A A Kinnisvara Saaremaa büroos toimusid juba muutused – alguses kollase ajakirjanduse lemmiku Liis Lassi juhitud büroo tüürimise võttis üle staažikas kinnisvaramaakler Anli Alliksoon, kirjutas Meie Maa.

Liis Lass ütles eile Meie Maale, tema ülesanne oligi kontori asutamine ja reklaam, nüüd aga tegelevad asjaga edasi kohapealsed inimesed. Lass nentis samas, et tema tööleping A A Kinnisvaraga on tähtajaline ja see tähtaeg hakkab kukkuma.

“Mind ei leia edaspidi Saaremaa büroo kontorist, küll aga jäävad mulle golf (Kuressaare golfiala kinnistute müük) ja raadiotöö,” kinnitas Lass, et jääb ka edaspidi Saaremaaga seotuks.

A A Kinnisvara Saaremaa büroo juht Anli Alliksoon on varem olnud Uus Maa Kuressaare kontori juhataja.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474