25. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arendajad: hullem on tulekul

Majandusteadlased ennustavad kinnisvarahindadele ja ehitusturule viletsat väljavaadet, laenukriis USAs võib nende sõnul jätkuda 2009. aastani.

CNNMoney.com kirjutas, et USA kinnisvaraarendajate konverentsil ennustasid analüütikud, et niigi langenud kinnisvara- ja ehitusturul on veel kukkumisruumi. Ekspertide sõnul mõjutavad finantsturgude probleemid kinnisvaraturgu ka järgmisel aastal, turuolukorra paranemine on pikk protsess ja vilets olukord võib püsida 2009. aastani.

Kuigi enamik analüütikuid usub, et USA elab kinnisvarahindade languse üle, siis mõned usuvad, et on oodata majanduslangust. Moody's Economy.com peaökonomist Mark Zand usub, et suurt osa USAst ootab majanduslangus, kui see juba toimunud ei ole. Analüütikud tunnistasid, et nad ei oodanud nii suurt majanduslangust.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Helen RootsKinnisvarauudised.ee juhtTel: 55 988 223
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474