26. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Iga kümnes ehitussektoris töötav leedukas saab ümbrikupalka

Vastavalt Eurobarometer uuringule on Leedu viie Euroopa riigi seas, kelle töötajad on kõige enam saanud viimase 12 kuu jooksul ümbrikupalka, vahendas BBN.

Kõrgeim arv ümbrikupalga saajatest on Rumeenias (23%) sellele järgneb Läti (17%), Bulgaaria (14%), Poola ja Leedu (11%).

„Raha kätte“, ilma tuludeklaratsiooni, maksude ning tervisekindluseta töötasu saavad 6% Leedu meestest ning 4% Leedu naistest. Uuringust selgus, et valdavalt saab ümbrikupalka iga kümnes ehitussektoris töötav noor leedukas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474