2. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hansapank soovitab Arco Vara aktsiat osta

Hansapank Markets, kes alustas värskelt Arco Vara katmist soovitab ettevõtte aktsiat osta, teatab uudisteagentuur Bloomerg.

„Arco Vara aktsiat tuleks vaadata rohkem pikemas perspektiivis, mitte aga ei tuleks üle tähtsustada tõenäolisis lühiajalisi raskusi,” kommenteeris uudisteagentuurile investeerimispanga analüütik Sander Danil. Hansapanga hinnasiht Arco Vara aktsiale on 1,90 eurot (29,73 krooni).

Hanza.netis pole analüüs veel kättesaadav. Samuti pole ka teada, millal Arco Vara avaldab kolmanda kvartali tulemused.

Arco vara aktsia hind on kekrinud 0,71 protsenti 22,06 kroonini (1,41 euroni).

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474