6. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parim maakler on tänavu Pindi Kinnisvarast

Eesti Kinnisvaramaaklerite Koda (EKMK) valis teist aastat järjest Parimaks Maakleriks Pindi Kinnisvara organisatsiooni liikme, kelleks sellel aastal osutus Olav Leok.

„ Tegemist on kinnisvarasektori poolt kõrgeima tunnustusega, mida kord aastas antakse ning seetõttu on eriti meeldiv, et teist aastat järjest on see tunnustus meile osaks saanud,” ütles Pindi Kinnisvara Tallinna eluruumide osakonna juhataja Pärle Sepping-Raud, kes pälvis tiitli Parim Maakler 2006. „Olav on tegutsenud kinnisvarasektoris juba 12 aastat ning on Pindi Kinnisvara väärtusi silmas pidades väga hinnatud inimene”, lisas ta.

EKMK valib Aasta Maaklerit viiendat korda. Varem on selle tiitli pälvinud Mart Saa ERI Kinnisvarast, Andrus Soonsein Uus Maast, Peeter Nurm kinnisvarabüroost Staaring ning Pärle Sepping-Raud Pindi Kinnisvarast.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474