7. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Päästeamet sai USAst ligi 1,7 miljoni krooni eest varustust

Ameerika Ühendriikide suursaadik Stanley Davis Phillips annab Eesti päästeametile üle demineerimisvarustust kokku enam kui 1,67 miljoni krooni väärtuses.

Päästeameti demineerimiskeskuse pommirühmad saavad kolm rasket pommiülikonda, sukeldumisvarustust, mootorpaadi ja palju muud, mis tõhustab demineerimistöid, teatas päästeamet.

1998. aastast alates on Ameerika Ühendriigid toetanud päästeameti demineerimiskeskust ligikaudu 2,9 miljoni dollariga (32 miljonit krooni), mille abil on soetatud mitmesugust varustust ja korraldatud treeninguid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474