12. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõdurid saavad kolm aastat ema- või isapuhkust

The Independenti andmetel hakkavad Briti sõdurid saama kolme aasta pikkust palgata puhkust, et nad pärast laste sündi armeeteenistusest ei lahkuks.

Väljaande andmetel puudub Briti armeest 6000 sõjaväelast ning vakants suureneb pidevalt. Paljud sõjaväelased lahkuvad teenistusest seetõttu, et nad ei saa teenistuskoha muutumisel peret kaasa võtta ega vaadata väikeste laste järele.

Kolmeaastasele perekondlikel põhjustel võetavale puhkusele võivad minna need Briti sõjaväelased, kes on Briti armees teeninud vähemalt kolm aastat. Laste kasvatamise kõrval lubatakse neil selle puhkuse ajal lõpetada ka kõrgkooli või reisida kogu maailmas.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474