12. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõdurid saavad kolm aastat ema- või isapuhkust

The Independenti andmetel hakkavad Briti sõdurid saama kolme aasta pikkust palgata puhkust, et nad pärast laste sündi armeeteenistusest ei lahkuks.

Väljaande andmetel puudub Briti armeest 6000 sõjaväelast ning vakants suureneb pidevalt. Paljud sõjaväelased lahkuvad teenistusest seetõttu, et nad ei saa teenistuskoha muutumisel peret kaasa võtta ega vaadata väikeste laste järele.

Kolmeaastasele perekondlikel põhjustel võetavale puhkusele võivad minna need Briti sõjaväelased, kes on Briti armees teeninud vähemalt kolm aastat. Laste kasvatamise kõrval lubatakse neil selle puhkuse ajal lõpetada ka kõrgkooli või reisida kogu maailmas.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474