19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Büroode ruutmeetri hind tõusnud ca 200 kroonini

Büroode üürihinnad on aasta-aastalt tõusnud, sel ja järgmistel aastatel suurenev pakkumine piirab aga üürihindade edasist kasvu, kirjutas Postimees.

Üürihindade alanemist oodata ei ole, pigem lepivad omanikud suurema vakantsiga, kui langetavad üürihindu. Äärelinna A-klassi uutes büroohoonetes algavad hinnad 160 kroonist ruutmeetrilt kuus, südalinnas alla 240 krooni A+ klassi büroopinda leida ei ole.

Arvestades, et ka äärelinnas kerkivad üürihinnad kuni 200 kroonini, ei ole väga palju tõusuruumi enam jäänud. Näiteks Tammsaare teele ehitatava Eesti suurima, 25 000ruutmeetrise büroohoone Tammsaare Ärikeskuse üürihinnaks on 185 krooni ruutmeetrilt.

Büroode müügihinnad jäid Ehitajate teel vahemikku 33 000–38 000 krooni ruutmeetri kohta. Äärelinnas jäävad büroode ruutmeetri müügihinnad keskmiselt vahemikku 29 000–35 000 krooni. Kesklinnas võiksid büroode müügihinnad ulatuda tasemeni kuni 45 000 krooni.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474