19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ukraina söekaevanduse plahvatus võttis üle 50 elu

Ukraina leinas eile öösel ühte rängimat kaevanduse plahvatust 16aastase iseseisva riigi ajaloo jooksul, milles 56 inimest hukkusid ning 44 inimest on kadunud, kirjutas The Guardian Unlimited.

Päästemeeskond ütles, et Ida-Ukraina söekaevanduses Donbass pole peaaegu enam mingit lootust leida ellujäänuid. Metaaniplahvatus kaevanduses toimus kell 3.11 eile öösel, muutes 1000 meetri sügavused sahtid tule ja suitsu põrguks.

Ellujäänud kaevurid, kes toibuvad haiglas, rääkisid, et nende vahetus algas normaalselt, kuid äkki toimus kaevanduses kohutav plahvatus alal, kus mõned kaevurid puurisid. Ametnike andmetel on kadunute arv 61.

19. sajandi keskpaigast on Ukraina söekaevandustes toimunud rida plahvatusi. Eelmise aasta jooksul hukkus kaevanduste plahvatustes 170 inimest ning sel aastal on hukkunute arv ulatunud juba 80.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474