• 20.11.07, 17:37
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Armin Kõomägi müüs Smarteni kinnistu Norra investoritele

Enamuses Norra investoritele kuuluv Kawe Group ostis ärimeestelt Armin Kõomägi, Sven Mansberg, Indrek Prants, Guido Kundla ja Martin Petjärv Smarteni kinnistu.
OÜle Logistika Kinnisvara kuulub kinnistu Rae vallas Assakul, millel asub logistikakeskus suurusega 41 446 m². OÜ Logistika Kinnisvara omanikud on OÜ Trebicom (Armin Kõomägi), OÜ Relaxor (Sven Mansberg), OÜ Entacom (Indrek Prants) ja OÜ Raidmont (Guido Kundla, Martin Petjärv).
Logistikakeskuse ankurüürnikud on pikaajaliste üürilepingutega AS Smarten Logistics ja ETK logistikakeskus. Hoone esimene etapp valmis eelmisel aastal ning teine etapp, kus asub ETK logistikakeskus selle aasta suvel. Hoone on tänaseks päevaks välja üüritud.
Kawe Groupile kuuluvad büroohooned ja tööstuskinnisvara Tallinnas ning elamuarendusprojekt Riias. Tehingut finantseeris Nordea Pank. Tehingu summat teates märgitud ei olnud.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele