20. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Dubai noolib hüpoteegikriisis vaevlevaid USA firmasid

USA hüpoteegikriis on loonud soodsaid investeerimisvõimalusi.

DIFC Investments´i juht Omar bin Sulaiman kinnitas, et seoses USA kriisiga on firmade osakud langenud väga madalale, mis omakorda on loonud soodsaid tingimusi Dubai investeerimisfirmadel investeerida USAsse, kirjutas BBC News. DIFC huvi on eelkõige investeerida meediasse, kinnisvarasse ning USA naftasse ja gaasi.

See on omakorda tekitanud vastakaid arvamusi Washingtoni erinevates poliitilistes piirkondades. Eelmisel aastal oli sunnitud DWP (Dubai Ports World) maha müüma oma valduses olevad kuus sadamat Inglise firmale P O kes need omakorda USA kindlustusgigandile AIG edasi müüs.

DIFC Investments soetas eelmisel aastale endale 1.35 miljardi euro eest 2,2% ulatuses Deutche Panga osakuid.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Külli KaljulindReporter-toimetaja Tel: 58 223 022
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474