21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ERGO devalveerimise vastu ei kindlusta

ERGO Kindlustus ASi kommunikatsioonijuhi Anu Vahtra-Hellati sõnul nemad devalveerimise vastu kindlustust ei paku.

„Meil ei ole sellist toodetki. Tegemist peaks olema finantskindlustusega, kuid et sellist teenust pakkuda, peaks meil vastav litsents olema, mida meil ei ole,“ selgitas ta. ERGO hetkel litsentsi taotlemist ei kaalu. „Teie olete esimene inimene, kes sellise võimaluse kohta uurib. Kui kliendid sooviksid, siis me loomulikult kaaluksime litsentsi taotlemist,“ selgitas ta toote puudumist olematu huviga.

Vahtra-Hellati sõnul ei karda inimesed devalveerimist. „Need kõneisikud, keda inimesed usaldavad, väidavad, et krooni ei devalveerita. Inimesed usuvad neid,“ selgitas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474