22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Balti kinnisvarasse miljardi investeerinud Broadgate Capital sai uue juhi

Baltimaade kinnisvarasse 61 miljonit eurot ehk peaaegu miljard krooni investeerinud Broadgate Capital nimetas uueks tegevjuhiks Henrik Kochi, teatas ettevõte.

Henrik Koch on varem olnud Euroopa juhtiva raamatute tootja, 200 miljoni eurose käibega Norhaven Group ASi finantsjuht, tegevjuht ja tegevdirektor. Tema juhtimise all saavutas ettevõte olulise kasvu, laiendades oma turuosa Skandinaavia regioonist kogu Euroopale. Enne seda töötas Koch 4 aastat juhtivatel kohtadel Luksemburgi ettevõttes Kaupthing Bank.

Broadgate Capitali juhatuse esimees Jørgen Smidt ütles, et ettevõte valis Henrik Kochi välja tema silmapaistvate tulemuste pärast keerukate organisatsioonide juhtimisel ning ka tema tugevate isikuomaduste ja professionaalsete omaduste pärast.

Broadgate Capital on Maltal registreeritud ettevõtte Broadgate Capital Group Limited tütarettevõte, mis on Balti riikidesse investeerinud alates 2004. aasta märtsist. Hetkel haldab ettevõte kaht fondi koguvaradega 61 miljonit eurot ehk 955 miljonit krooni.

Ettevõte on Eestis investeerinud näiteks Pärnu maanteele Kalevi kvartali lähistele kerkivasse ärihoonesse, äri- ja eluhoonetesse Pikal tänaval, korterelamuprojekti Paldiski maanteel Meriton Grand Hotel Tallinna kõrval ja mujale.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474