22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

If ei kindlusta krooni devalveerimise riski

If Eesti Kindlustuse turundusdirektor Aili Kukumägi sõnas, et krooni devalveerumise vastu eraldi kindlustust ei ole, kuid ta soovitab kindlustada tervist ja vara.

" If Eesti Kindlustus ei kindlusta eraldi krooni devalveerumise riski. Igal juhul aga on nii era-kui ärikliendil kasulik kindlustada oma tervis ja vara, et tagada perele ja ettevõttele harjumuspärane elujärg ka siis, kui peaks mõni ootamatu õnnetus juhtuma" sõnas Kukumägi aripaev.ee´le.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474