22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Swissoteli avamine venib taas

Tallinna kaksiktornidesse ehk linna kõrgeimasse majja kavandatud Swissoteli avamine lükkub taas veidi edasi.

238 toaga hotelli registratsioonist öeldi, et öömaja avab uksed 1. detsembril, Swissoteli kodukülg aga märgib, et avamine toimub millalgi tänavu viimases kvartalis.

Hoonet arendava EKE Investi juhataja Rein Tiik ütles Ekspressile avamisaja kohta: “Ma küsin seda ka iseendalt. Meie anname iga päev maja paari korruse kaupa hotellile üle. Tänase seisuga on pool maja üle antud.”

Swissotel on üks mainekamaid hotellikette, kes Eestisse seni tulnud. Tema kaubamärk on kasutusel 15 riigis USAst Singapurini.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474