23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ehitusfirma omanik: meie palgad tõusid 12-18%

Tartu Ehitus ASi kaasomanik ning finantsdirektor Aado Kivi ütles, et firma tõstis viimase aasta jooksul töötajate palka vahemikus 12-18%.

"Päris 20% vist mitte," vastas Kivi aripaev.ee küsimusele, kas tema palk on viimase aasta jooksul tõusnud sarnaselt Eesti keskmisele 20%, ja lisas, "kui plaane tegime, kavandasime töötajate palgatõusuks 12-18%."

Tartu Ehitus tegeleb ehituse peatöövõtu, projekteerimise ja üldehitustöödega.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474