23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kirik soovib Wismari haigla hoone maha müüa

Eesti Evangeelne Luterlik Kirik soovib lõpetada rendilepingu Wismari haiglaga ning hoone maha müüa.

Kiriku ja Wismari Haigla ASi vaheline rendileping kehtib 2008. aasta lõpuni, teatas linnavalitsus. Eile pealelõunal kohtus Nõmme linnaosa vanem Rainer Vakra Wismari haigla juhtkonnaga. Kohtumise eesmärgiks oli arutada Wismari haigla võimaliku Nõmmele kolimisega seotud probleeme.

Vakra sõnul rääkis linnaosavalitsuse delegatsioon haigla juhtidele elanike hirmudest, mis on seotud narkosõltuvusega patsientide ilmumisega Nõmmele. Wismari haigla juhtide üks ettepanek oli, et juhul, kui vaatamata kõigile püüdlustele ei õnnestu tegevust praeguses asukohas jätkata, kaaluvad nad narkosõltuvusravist loobumist. Samuti alustab Nõmme linnaosa valitus läbirääkimisi Eesti Evangeelse Luterliku Kirikuga, eesmärgiga aidata leida kõiki osapooli rahuldav lahendus. Vakra kohtub kiriku esindajatega järgmise nädala alguses.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474