23. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Skanska uus ehitusjuht: igal spetsialistil on au sellisel positsioonil töötada

Detsembri algusest Skanska ehitusjuhina tööd alustav Tarmo Lige ütles aripaev.ee-le, et tööjõuliikumine on normaalne protsess, kuid igal spetsialistil on au Skanska EMVs juhi positsioonil töötada.

"Minu eesmärk tulevasel positsioonil on täita aktsionäride ootused," ütles Lige. "Ehitus on konservatiivne ala ning alla kahe aasta ei saa tulemusi kokku võtta." Lige sõnas, et võrreldes tööstiili suusatamisega, siis on ta pigem klassika- kui vabatehnika sõitja.

Kuulduste kohta, justkui võiks Skanska Eesti turult sarnaselt Lätile ja Leedule väljuda, ütles Lige, et seda ette näha ei ole. "Skanska strateegia on olnud alati pikaajaline ning ettevõtte kolib Eestist ära ainult siis, kui konkurent meid ära ostab," kommenteeris tulevane juht konkurentide lootust. "Kas, aga Skanska kaubamärki müüakse, seda ma ei tea," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474