27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arco Vara laieneb sinna, kus on päike ja hea punane vein

Arco Vara juhatuse liige ja teenindusdivisjoni juht Avo Rõõmussaar tutvustas Eesti Välikaubanduse Liidu seminaril kriteeriume, mille kohaselt Arco Vara laieneb.

„Ühel vihmasel päeval vestlesin oma kolleegiga ja jutuks oli ettevõtte laienemine. Otsustasime, et Arco Vara laieneb sinna, kus on päike, kus inimesed naeratavad ja on hea kliima. Lisa tingimus oli, et seal võiks olla hea punane vein,“ naljatas Rõõmussaar. Tegelikult ettevõte analüüsib igat turgu eraldi ja koostab tohutuid tabeleid. „Hoolimata kõigest sellest ja faktist, et Arco Vara on börsifirma, on kuhugi turule sisenemine emotsionaalne otsus. Kui istud lennujaamas taksosse, mille juht hakkab kinnisvara müüma, siis see on see koht, kus olla tahame,“ selgitas ta.

Arco Vara joondub ka teiste Eesti ettevõtete järgi. "Kaardistame Eesti ettevõtteid, mis plaanivad laieneda ja tõenäoliselt laieneme sinna, kuhu nemadki lähevad," lisas Rõõmussaar.

Autor: Haldusuudised.ee

Jaga lugu
Kinnisvarauudised.ee toetajad:
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474