27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

GoBus: Pärnu linn meile võlgu pole

GoBus AS Pärnu regiooni direktor Andrus Kärpuk ütles aripaev.ee-le, et linna eelarve probleemide tõttu Pärnu neile võlgu pole.

„Ei ole siiani probleem olnud, suhted Pärnu linnaga on väga head,“ ütles Kärpuk. „Arvan, et oleme igasugusteks lahendusteks valmis, kui linnal peaksid tekkima finantsilised raskused,“ lisas ta.

Kärpuk ütles, et ühistranspordi seiskamine ei tule kõne alla, kuna siis jääb kõik seisma. „Sõltub täpselt probleemist ning millistest summades käib jutt, kuid lahendusi on palju,“ märkis Kärpuk. „Õigus on saada riigitoetust, korrigeerida hindasid ning vähendada liine ja soodustusi,“ rääkis Andrus Kärpuk.

Pärnu linnas on ühistranspordi korraldamine usaldatud GoBusile, kes kaubamärgi Pärnu Bussipark all opereerib hetkel 22 linnaliinil, mida omakorda teenindab 40 bussi 80 bussijuhiga, selgub Pärnu linna kodulehelt.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Teeli RemmelgKinnisvarauudised.ee juhtTel: 51 23 770
Siim SultsonReporter-toimetaja Tel: 53 330 651
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51 990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58 361 474