• 27.11.07, 19:12
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Megakasum kinnisvarakriisist

California riskikapitali fond teenis hüpoteegikriisis rohkem kui 1000 protsenti tulu sellel aastal, saades maailma üheks parimaks fondiks.
Eelmisel aastal Santa Monicas asutatud Lahde Capital, seljatas eelmisel nädalal 1000 protsendi piiri, järgnedes krediidituru viimasele keerisele, kirjutas Financial Times.
Riskantsete kinnisvaralaenudega seotud väärtpaberite langus on tagant kihutanud gruppi fonde, mis olid probleemi suhtes ettenägelikud. Otsus kasutada derivatiive, et mängida USA riskantsete kinnisvaralaenude hinna languse peale, mida on eelmisel aastal võtnud teatud sihtgrupp, on saanud kõigi aegade kasumlikumaks tehinguks, teenides rohkem kui 20 miljardit USA dollarit sellel aastal.
Autor: Haldusuudised.ee

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 04.09.24, 13:41
Kontsept Arhitektuuribüroo päästis Tartu südames miljööväärtusliku hoone ja andis Peetri tänavale uue hingamise
Kontsept Arhitektuuribüroo poolt projekteeritud korterelamu Tartus Peetri tänav 7 pakub varasema mahajäetud hoone asemel üksnes silmailu. Aastakümneid varjusurmas olnud hoone on saanud uue hingamise, stiilse hoovimaja ja uued elanikud.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Kinnisvarauudised esilehele