28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peeter Rebane ostis poolsaare

Homoklubi Angel omanikfirma BDG juht Peeter Rebane ostis Hiiumaal Emmaste vallas poolsaare tipu piirivalvehoone varemetega. Mis sinna tuleb, pole teada.

Siseministeerium korraldas ülemöödunud nädalal endiste NSVLi piirivalverajatiste oksjoni, kirjutas SL Õhtuleht. Prožektorimaja ja vaatlustorniga 9600ruutmeetrise liivase Haldi nina alghind oli 255 000 krooni, esimesel pakkumisel osales 30 pakkujat, BDG kruvis hinna 1,61 miljonini.

"Ilmselt piiratakse lähitulevikus poolsaare tipp kõrge planguga, et homod saaksid seal rahus ja võõraste pilkude eest varjatult oma tegemisi teha," kahtlustab kohalike oludega kursis olija, kes kardab, et vallavalitsusest ja põliselanikest sõidetakse teerulliga üle.

Siseministeeriumi pressinõunik Kristina Kareva täpsustab, et kuna leping pole veel sõlmitud, on BDGd esialgu vara kinnistu omanikuks nimetada, kontraht sõlmitakse lähima kahe kuu jooksul.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474