29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Saudid nurjasid suurrünnaku naftatööstusele

Saudi Araabia teatas, et arreteeris eile 208 vandenõulast, kes kavatsesid rünnata naftarajatisi, sealseid töötajaid ning turvameeskondi.

The Arabian Business vahendas, et saudide riigitelevisioon näitas intervjuud, kus üks maailma suurim naftaeksportöör tunnistas, et nad avastasid plaani rakettide sissesmugeldamiseks. Tänu sellele saadi jälile ülejäänud 200 vandenõulasele.

Kaheksast terroristist koosnenud rühmitus, mida juhtis välismaalane, kavatses rünnata Saudi Araabia idaosas paiknevat naftatööstust. Pärast seda, kui al Qaeda ründas 2006. aastal ebaõnnestunult Abqaiqi naftatehast, lõid saudid 35 000mehelise kiirreageerimisrühma oma naftatööstuse kaitseks.

Osama bin Laden on sünnilt saud ja tal on kuningriigis palju toetajaid.

Saudi Araabia võimud peavad paljastatud vandenõud oma viimase viie kuu suurimaks saavutuseks, märkis The Arabian Business.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474