29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

SRV Ehitus: ametlik statistika on ajast veidi maas

SRV Ehituse tegevjuht Margus Mändmets ütles aripaev.ee-le, et ebanormaalsel tasemel olnud nõudlus, on viinud ehitussektori ebaefektiivsesse seisundisse.

„Ehitus on oma mahtudega jõudnud tippu või tipu lähedale, sealt edasi kasvada on raske," ütles Mändmets. „Tänaste hindade juures on nõudlus selgelt vähenenud, sellest ka kasvutempo vähenemine," märkis ta.

„Ebanormaalsel tasemel olnud nõudlus on viinud sektori ebaefektiivsesse seisundisse, mis nüüd peab korrigeeruma. Korrektsioon on juba tegelikult toimunud, ametlik statistika on ajast veidi maas," rääkis Mändmets. „Ehitusmahuindeks väheneb ka neljandas kvartalis, kuid mitte drastiliselt," arvas tegevjuht.

Margus Mändmets arvas, et hinnad ehituses on laias laastus samaks jäänud. "Teatud allsektorites on juba tunda ka hinnalangust," lisas ta.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474