29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Suurbritannia uus suursaadik Eestis on Peter Carter

President Toomas Hendrik Ilves võttis täna Kadriorus vastu Peter Carteri, kes on Suurbritannia uus suursaadik Eestis.

Ilvese sõnul on Suurbritannia Eestile üks olulisemaid strateegilisi partnereid, kellega meil on lähedased vaated nii välis- kui ka julgeolekupoliitilistes küsimustes, teatas presidendi kantselei, kirjutas ETV24.

Eesti riigipea ja Briti suursaadik tõdesid, et Euroopa Liidus on nende riikidel sarnased vaated mitmes valdkonnas, nii Tallinn kui ka London loodavad koostöö jätkumist ühenduse laienemise, naabruspoliitika, energeetika ja innovatsiooni küsimustes.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474