30. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eurooplased ütlevad lauatelefonidest lahti

Eurostati andmetel, umbes 20% eurooplastest on täielikult loobunud lauatelefonidest ning suhtlevad pigem mobiiltelefoni teel või interneti kaudu.

Euroopa Komisjoni statistikaamet Eurostat räägib, et teadaolev fakt pole teps mitte imekspandav, kuna aastast 2007 üleeuroopaline koefitsient ületab 100% piiri, riikides, kus saab rääkida mobiiltelefoniga, kirjutas cybersecurity.ru. Aastal 2005 oli koefitsiendi protsent 95 ning rohkem kui 10 aastat tagasi, aastal 1996 oli protsent 8.

Eurostati uuringus osalesid 27 EL riiki, väljaarvatud Bulgaaria ja Rumeenia, kes liituvad liiduga sellel aastal.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474