3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Hiina raudteeehitaja aktsia hüppas 69 protsenti

Hiina raudteeehituskompanii China Railway Groupi A-aktsia hind hüppas tänasel börsidebüüdil Shanghais 69 protsenti, kirjutab Wall Street Journal.

Maailmas käibelt kolmas ehitusettevõte kaasas novembris investoritelt 22,44 jüaani ehk 3,03 miljardit dollarit, pakkudes 4,675 miljardit A-aktsiat hinnavahemiku 4-4,80 jüaani ülemisse vahemiku äärde. Läinud nädalal kaasas ettevõte Hongkongis H-aktsiad, pakkudes 2,46 miljardit USA dollarit.

Shanghais tõusis aktsia hind 8,09 jüaanini, ületades analüütikute prognoositud 7,29 jüaani piiri.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474