3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vooglaid: Äripäev külvab paanikat!

Tänane Äripäev kirjutab, et Tallinna Sadam soovib osta miljonite kroonide eest Muuga sadama kõrval asuvat maatükki ja keerukatest omanikuvahetuse skeemidest käib läbi ka Tallinna Sadama nõukogu liikme Märt Vooglaiu nimi. Vooglaid ise nimetab artiklit kuulujutuks.

Vooglaid kinnitas kalev.ee uudisteportaalile, et Muuga sadama lähedal asuv maatükk ei puutu absoluutselt temasse. „On väga kahetsusväärne, et nimetatud artikli autor, Äripäeva staažikas ajakirjanik Peeter Raidla tugineb üksnes kuulujuttudele ja kirjutab pastakast kokku väljakistud skandaale. Rõhutan veelkord, mul ei ole Muugal asuva maatükiga mitte mingit pistmist ja selle maatükiga puudub igasugune juriidiline seos,“ rääkis Vooglaid.

Vooglaid ei varjagi, et on Äripäeva viimaste aja hoiakutes väga pettunud. „Olen nõus majandusminister Juhan Partsiga, kes nimetas Äripäeva kirjutisi peatsest krooni devaleerimisest täiesti vastutustundetuks. See leht viimasel ajal muuga ei tegelegi, kui kõikvõimalike paanikate tekitamisega. Samasse kategooriasse kuulub ka tänane artikkel minu seotusest Muuga maatükiga,“ kinnitas Vooglaid.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474