4. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aserbaidžaani kaitseminister väisab Eestit

Täna algas Aserbaidžaani kaitseministri kindralleitnant Safar Abiyevi kahepäevane visiit Eestisse. Visiidi käigus kohtub minister president Toomas Hendrik Ilvesega.

Kindral Safar Abiyev viibib Eestis kaitseminister Jaak Aaviksoo kutsel. Ministri auks korraldatakse kohtumised kaitse- ja välisministeeriumis ning parlamendis. President Toomas Hendrik Ilvest oodatakse Abiyeviga kohtuma kaitseministeeriumis.

Kahe maa kaitseministrid allkirjastavad memorandumi, mis puudutab sõjalist koostööd.

Autor: Haldusuudised.ee

Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Kinnisvarauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Siim SultsonKinnisvarauudised.ee juhtTel: 53330 651
Teeli RemmelgEhitusvaldkonna juhtTel: 5123 770
Triin UibopuuEhitus ja kinnisvara konverentside programmijuhtTel: 51990 655
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 58361 474